ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σας ευχαριστούμε για την αγορά σας. Ελπίζουμε να είστε ευχαριστημένοι με την αγορά σας. Ωστόσο, εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να την επιστρέψετε σε μας για πλήρη επιστροφή χρημάτων, πίστωση στο κατάστημα ή ανταλλαγή. Ανατρέξτε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφής μας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Όλες οι επιστροφές πρέπει να επισημαίνονται εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Όλα τα επιστρεφόμενα αντικείμενα πρέπει να είναι σε νέα και αχρησιμοποίητη κατάσταση, με όλες τις πρωτότυπες ετικέτες και τις ετικέτες.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Για να επιστρέψετε ένα αντικείμενο, τοποθετήστε το αντικείμενο με ασφάλεια στην αρχική του συσκευασία και στείλτε την επιστροφή σας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Κωνσταντινουπόλεως 23

Θέμα: Επιστροφή

Αθήνα

11855, Ελλάδα

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Στην ΕΕ έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε στο διαδίκτυο ή με άλλα μέσα εξ αποστάσεως πωλήσεων, όπως τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία ή από κατ΄οίκον πωλητή, εντός 14 ημερών με πλήρη επιστροφή του ποσού που καταβάλατε. Μπορείτε να επιστρέψετε τις αγορές σας για οποιονδήποτε λόγο – ακόμη κι αν απλώς αλλάξατε γνώμη.

Ο έμπορος οφείλει να σας επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να σας επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.

Στα χρήματα που θα σας επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώσατε όταν κάνατε την αγορά σας. Ο έμπορος όμως μπορεί να σας χρεώσει πρόσθετα έξοδα αποστολής εάν έχετε ζητήσει μη τυποποιημένη παράδοση (όπως επείγουσα παράδοση).

Μάθετε περισσότερα …

 

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ

Για ελαττωματικά ή κατεστραμμένα προϊόντα, επικοινωνήστε μαζί μας στον αριθμό εξυπηρέτησης πελατών παρακάτω για να κανονίσετε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εάν έχετε απορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφής μας, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:

info@2mhellas.gr