Σχετικά με εμάς

ποιοι είμαστε

Η 2M Hellas είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα του διεθνούς εμπορίου από το 2008.

Η εξελιγμένη δικτύωση μας, μας έδωσε την ευκαιρία να τοποθετήσουμε την ευεξία του πελάτη μας στο επίκεντρο της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Για εμάς, η ευεξία δεν είναι μια όμορφη λέξη, την οποία χρησιμοποιούμε ελαφρά τη καρδία και μόνο για προωθητικούς σκοπούς.

Αντ’ αυτού έχουμε έναν ξεκάθαρο ορισμό της λέξης, έναν ορισμό ο οποίος αποτελεί και στόχο των εταιρικών μας προσπαθειών. Ευεξία για μας σημαίνει να είσαι υγιής, να είσαι λειτουργικά δραστήριος και να απολαμβάνεις την ζωή με θετική και αισιόδοξη διάθεση. Κοινώς να μεγαλώνεις απολαμβάνοντας την ζωή.

Σίγουρα η επίτευξη της ευεξίας απαιτεί γενικότερες επεμβάσεις στις επιλογές της καθημερινής μας ζωής και δεν μπορεί να περιοριστεί στην επιλογή ορισμένων προϊόντων από κάθε καταναλωτή. Αλλά για εμάς, στην 2M Hellas, ο συγκεκριμένος στόχος της ευεξίας σας, αποτελεί βασικό κριτήριο στην επιλογή των προϊόντων που σας προσφέρουμε.

Επομένως, όποιο προϊόν σας προτείνουμε, φροντίζουμε να την προάγει με τα χαρακτηριστικά και την ποιότητά του, ενώ παράλληλα πετυχαίνουμε την προσφορά προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές, λόγω της βαθιάς μας γνώσης του διεθνούς εμπορίου.

Είμαστε εδώ για εσάς, η 2M Hellas, ο σύμμαχός σας 360º.

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η 2M Hellas έχει μεγάλη εμπειρία στις υπηρεσίες. Έχουμε συνεργαστεί με μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις τα τελευταία 12 χρόνια

Experience - 12 years
Service
Trade
Development

Γιατί επιλέγουμε τη 2M Hellas

Οι παροχές μας:

  • Υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής μάσκες προστασίας κάθε είδους, που παράγονται σύμφωνα με τα αυστηρότερα ποιοτικά πρότυπα.
  • Γάντια νιτριλίου υψηλής ποιότητας και σε χαμηλή τιμή για μέγιστη προστασία
  • Μία σειρά αντισηπτικών τζελ για τις καθημερινές σας ανάγκες
  • Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων προσωπικής προστασίας, τα οποία θα βρείτε στον κατάλογό μας.
  • Στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε τη γκάμα των προϊόντων που προσφέρουμε, με αντικείμενα που θα βοηθήσουν τη μακροπρόθεσμη ευημερία των πελατών μας.