Στήσιμο Super Market

sfalma sindesi database

2M Hellas is a company that has been active in the field of international trade since 2008.

Η μελέτη για το στήσιμο ενός νέου ή ενός ανακαινιζόμενου σημείου λιανικής super market είναι ένα είδος τέχνης. Ούτε είμαστε ζωγράφοι ούτε προσποιούμαστε ότι είμαστε απόμακροι παντογνώστες.

Αντίθετα είναι ένα είδος τέχνης, γιατί συνδυάζει γνώσεις από διαφορετικά αντικείμενα σε ένα τελικό αποτέλεσμα που δεν αποτελεί ένα άθροισμα των επιμέρους εργασιών του.

Κι αυτό συμβαίνει γιατί ένα πετυχημένο σημείο πώλησης κρίνεται ως πετυχημένο, όταν αρέσει στους πελάτες του.

Και για να στήσεις ένα πετυχημένο σημείο χρειάζεσαι δίπλα σου έναν σύμμαχο σε 360ο. Εμάς, τον συνεργάτη σου, την 2MHellas..

Οι μελέτες μας για το στήσιμο του σημείου είναι οι εξής:

  • Lay out καταστήματος με στόχο την βέλτιστη ροή του πελάτη, την εύκολη εξυπηρέτηση του σημείου, την αρτιότερη οργάνωση και το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.
  • Προϊοντικό πλανόγραμμα των κατηγοριών ειδών super market και των επιμέρους προϊόντων του καταστήματος. Αναλυτική μελέτη για την τοποθέτηση των προϊόντων στα ράφια και στα ψυγεία με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση, την αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας.

Εν τέλει το στήσιμο ενός πετυχημένου σημείου πώλησης απαιτεί την βαθιά γνώση του super market από εμπορική, τεχνική και marketing σκοπιά.

Η εμπειρία μας στο στήσιμο νέων σημείων μας επιτρέπει να συνδυάζουμε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στόχος μας και φιλοσοφία μας είναι να κάνουμε τα πάντα για το στήσιμο ενός πετυχημένου σημείου πώλησης. Δεν στοχεύουμε να πουλήσουμε στο σημείο «κάτι» και παράπλευρα να δώσουμε μερικές συμβουλές. Η δική μας «πώληση» αφορά στο να προσφέρουμε τα εργαλεία και η δική μας επιτυχία κρίνεται από την επιτυχία του καταστήματος.

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος μπορούμε να προσφέρουμε στο κατάστημα επίσης:

  • Συνεργασία με τις καλύτερες εταιρείες επαγγελματικού εξοπλισμού στις πιο ανταγωνιστικές τιμές,
  • Συνεργασία με εμπορικές εταιρείες για να μπορέσει να λειτουργεί το κατάστημα με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

.

Είμαστε η 2MHellas ο σύμμαχος σου σε 360Ο για να στήσεις ένα επιτυχημένο σημείο Super market.