Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα 211 01 44 854 - 211 01 26 608

English Ελληνικά     

2M Hellas
εξοπλισμός & υπηρεσίες


Ο συνεργάτης σας σε 360 μοίρες

Τεχνική υποστήριξη & Συντήρηση

Στην 2M Hellas έχουμε αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εξειδίκευση στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης όλων των παρεχομένων μας προϊόντων και το συνδυάζουμε με την εμπειρία και τη γνώση του τεχνικού τμήματος της εταιρείας, με σκοπό να εγγυηθούμε στους πελάτες μας ένα υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών.

Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται δωρεάν στους πελάτες μας για όλα τα παρεχόμενα προϊόντα κατά την δοσμένη, ανά προϊόν, περίοδο της εγγύησης και μετά το πέρας της μπορεί να δίνεται υποστήριξη κατόπιν συμφωνίας με τους πελάτες, μέσω των ανάλογων συμβάσεων. Η τεχνική μας εξυπηρέτηση διαβαθμίζεται ως εξής :


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
Η εταιρεία μας υλοποιεί ολοκληρωμένες ψυκτικές εγκατάστασεις στα καταστήματα, που αναλαμβάνουμε από το μοντάρισμα των καμπινών&θαλάμων, ψυκτικά δίκτυα και εγκατάσταση ψυκτικών κεντρικών μονάδων. Οι εγκαταστάσεις γίνονται βάσει των πιο ποιοτικών προδιαγραφών και ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην εξοικονόμηση ενέργειας. Επίσης, αναλαμβάνουμε την πλήρη εργασία εγκατάστασης ραφιών & ειδικών κατασκευών, που προμηθεύουμε.


ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Παροχή συμβουλών και οδηγιών για την αντιμετώπιση προβλημάτων με τρόπο απλό και κατανοητό είτε προς τον πελάτη είτε προς τεχνικό του.


ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
Παρέχεται η δυνατότητα απομακρυσμένης υποστήριξης, επίλυσης προβλημάτων και monitoring μέσω εξειδικευμένου λογισμικού με ειδική παραμετροποίηση για την εκάστοτε εγκατάσταση.


ON-SITE ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Εξειδικευμένος τεχνικός του δικτύου συνεργατών μας πραγματοποιεί επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης σας, όποτε κρίνεται αναγκαίο και σε επικοινωνία με το τεχνικό τμήμα της εταιρίας επιλέγει την καλύτερη δυνατή λύση για την επίλυση του προβλήματος.