Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα 211 01 44 854 - 211 01 26 608

English Ελληνικά     

2M Hellas
εξοπλισμός & υπηρεσίες


Ο συνεργάτης σας σε 360 μοίρες

Τα νέα της 2M Hellas


Ισολογισμός 2014

Ισολογισμός 2013

Μάρτιος 2014 | ΑΦΟΙ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε.Β.Ε. στους Αμπελόκηπους Αττικής (Λεωφόρος Κηφισίας & Ευστ.Λάμψα)

Ολοκληρώθηκε το επενδυτικό prοject του καταστήματος 700τ.μ. της εταιρείας Αφοί Βερόπουλοι Α.Ε.Β.Ε. στους Αμπελόκηπους Αττικής (Λεωφόρος Κηφισίας & Ευστ.Λάμψα). Στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουμε επιμεληθεί ολόκληρη την ψυκτική εγκατάσταση. Συκεκριμένα, προμηθεύσαμε και εγκαταστήσαμε τα ψυγεία, τις καταψύξεις & τα ψυκτικά μηχανήματα (από το εργοστάσιο της Kaplanlar), τους θαλάμους συντήρησης και κατάψυξης, καθώς και το ψυκτικό δίκτυο.

Δείτε φωτογραφίες από το κατάστημα.

Φεβρουάριος 2014 | ΑΦΟΙ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε.Β.Ε. στο Βύρωνα Αττικής (Μεσολογγίου & Κισσάμου)

Ολοκληρώθηκε το επενδυτικό prοject του καταστήματος 400τ.μ. της εταιρείας Αφοί Βερόπουλοι Α.Ε.Β.Ε. στο Βύρωνα Αττικής (Μεσολογγίου & Κισσάμου). Στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουμε επιμεληθεί ολόκληρη την ψυκτική εγκατάσταση. Συκεκριμένα, προμηθεύσαμε και εγκαταστήσαμε τα ψυγεία, τις καταψύξεις & τα ψυκτικά μηχανήματα (από το εργοστάσιο της Kaplanlar), τους θαλάμους συντήρησης και κατάψυξης, καθώς και το ψυκτικό δίκτυο.

Δείτε φωτογραφίες από το κατάστημα.

Νοέμβριος 2013 | ΑΦΟΙ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε.Β.Ε. στην Κρεμαστή Ρόδου

Ολοκληρώθηκε το επενδυτικό prοject του καταστήματος 1000τ.μ. της εταιρείας Αφοί Βερόπουλοι Α.Ε.Β.Ε. στην Κρεμαστή Ρόδου τον Νοέμβριο του 2013. Στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουμε επιμεληθεί ολόκληρη την ψυκτική εγκατάσταση. Συκεκριμένα, προμηθεύσαμε και εγκαταστήσαμε τα ψυγεία & τις καταψύξεις (από το εργοστάσιο της Kaplanlar), τους θαλάμους συντήρησης και κατάψυξης, τα ψυκτικά μηχανήματα, καθώς και το ψυκτικό δίκτυο.

Δείτε φωτογραφίες από το κατάστημα.

Νοέμβριος 2013 | ΑΦΟΙ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε.Β.Ε. στην Πάτρα (Λ.Αγίας Σοφίας)

Ολοκληρώθηκε το επενδυτικό prοject του καταστήματος 1500τ.μ. της εταιρείας Αφοί Βερόπουλοι Α.Ε.Β.Ε. στην Λ.Αγίας Σοφίας στην Πάτρα τον Νοέμβριο του 2013. Στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουμε επιμεληθεί ολόκληρη την ψυκτική εγκατάσταση. Συκεκριμένα, προμηθεύσαμε και εγκαταστήσαμε τα ψυγεία & τις καταψύξεις (από το εργοστάσιο της Kaplanlar), τους θαλάμους συντήρησης και κατάψυξης, τα ψυκτικά μηχανήματα, καθώς και το ψυκτικό δίκτυο.

Δείτε φωτογραφίες από το κατάστημα.

Νέο κατάστημα στην Ανατολή Ιωαννίνων για την εταιρεία Super Market Παπαγεωργίου Α.Ε.

Ολοκληρώθηκε το επενδυτικό prοject του καταστήματος 1100τ.μ. της εταιρείας Βασίλης Παπαγεωργίου Α.Ε. στην Ανατολή Ιωαννίνων. Η εταιρεία μας ανέλαβε την παροχή κι εγκατάσταση όλων των ειδικών κατασκευών του καταστήματος. Συγκεκριμένα, παρείχαμε τα ταμεία, την κάβα, την ειδική κατασκευή μαναβικής και την ειδική κατασκευή αρτοποιείου (όλα από το εργοστάσιο της Ucge).

Ισολογισμός 2012

Νέο κατάστημα στη Περιφεριακή Ιωαννίνων για την εταιρεία Super Market Παμβώτις – Υιοι Δ. Κρανά

Ολοκληρώθηκε το επενδυτικό prοject του καταστήματος 1200τ.μ. που είχαμε αναλάβει στην Περιφερειακή των Ιωαννίνων για την εταιρεία Super Market Παμβώτις – Υιοί Δ. Κρανά. Στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουμε επιμεληθεί τον σχεδιασμό του στησίματος ραφιών και ψυγείων και έχουμε προμηθεύσει τα ψυγεία, τις καταψύξεις, τα ψυκτικά μηχανήματα (όλα από το εργοστάσιο της Kaplanlar), τους θαλάμους συντήρησης και κατάψυξης, το σύστημα ραφιών (από το εργοστάσιο της Ucge) καθώς και όλο τον υπόλοιπο απαραίτητο εξοπλισμό. Έχουμε πραγματοποιήσει την ψυκτική εγκατάσταση καθώς και την τοποθέτηση του συστήματος ραφιών.

Δείτε φωτογραφίες από το κατάστημα.

Νέο κατάστημα στην Κάτω Αχαΐα για την εταιρεία S/M Κρονος Ν. Καρακίτσος ΑΕΒΕ

Ολοκληρώθηκε το επενδυτικό prοject του καταστήματος που είχαμε αναλάβει στην Κάτω Αχαΐα για την εταιρεία Κρονος Ν. Καρακίτσος ΑΕΒΕ. Στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουμε προμηθεύσει και εγκαταστήσει τα ψυγεία και τις καταψύξεις που είναι της εταιρείας Kaplanlar.

Δείτε φωτογραφίες από το κατάστημα.

Νέο κατάστημα στην Πτολεμαϊδα για την εταιρεία S/M Γρηγοριάδη Υπερ

Ολοκληρώθηκε το επενδυτικό prοject του δεύτερου καταστήματος που είχαμε αναλάβει στην Πτολεμαΐδα για την εταιρεία S/M Γρηγοριάδη Υπερ. Στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουμε προμηθεύσει και εγκαταστήσει τα ψυγεία και τις καταψύξεις που είναι της εταιρείας Kaplanlar.

Δείτε φωτογραφίες από το κατάστημα.

Νέο κατάστημα Super Market στο Πέραμα Ιωαννίνων

Ολοκληρώθηκε το επενδυτικό prοject του νέου καταστήματος που είχαμε αναλάβει στο Πέραμα Ιωαννίνων. Στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουμε επιμεληθεί τον σχεδιασμό του στησίματος ραφιών και ψυγείων και έχουμε προμηθεύσει το σύστημα ράφιων (από το εργοστάσιο της Ucge, τα ψυγεία (από το εργοστάσιο της Kaplanlar) και τις καταψύξεις.

Δείτε φωτογραφίες από το κατάστημα.

Νέο κατάστημα στο Πέραμα Αττικής για την εταιρεία ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός

Ολοκληρώθηκε το επενδυτικό prοject του καταστήματος που είχαμε αναλάβει στο Πέραμα Αττικής για την εταιρεία ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός. Στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουμε επιμεληθεί τον σχεδιασμό του στησίματος ραφιών και ψυγείων και έχουμε προμηθεύσει τα ράφια, τα ψυγεία (από το εργοστάσιο της Kaplanlar) και τις καταψύξεις.

Δείτε φωτογραφίες από το κατάστημα.

Συνεχίζουμε την επιτυχημένη προμήθεια μεγάλων εταιρικών πελατών με αναλώσιμα

Συνεχίζουμε την προμήθεια με ποιοτικά αναλώσιμα εκτυπωτών, γραφική ύλη και διάφορα άλλα αναλώσιμα γραφείου, μεταξύ άλλων μεγάλων εταιρικών πελατών μας, στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, στο Δήμο Καλλιθέας και στην Τράπεζα Αττικής.

Εγκατάσταση των ψυγείων και καταψύξεων Kaplanlar σε καταστήματα των αλυσίδων supermarket “Market In” και “Super Markets Γρηγοριάδης ΥΠΕΡ”

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία των ψυγείων και καταψύξεων Kaplanlar στο νέο κατάστημα της "Super Markets Γρηγοριάδης ΥΠΕΡ" στην Πτολεμαΐδα.

Δείτε φωτογραφίες από το κατάστημα.

Μηχανογραφικός εξοπλισμός για την Eden small markets

Ξεκίνησε η λειτουργία του καταστήματος supermarket της Eden small markets στο Μαρούσι Αττικής, το οποίο έχουμε προμηθεύσει με τον απαραίτητο μηχανογραφικό εξοπλισμό.

Δείτε φωτογραφίες από το κατάστημα.

Νέο κατάστημα στη Καλουτσιάνη Ιωαννίνων για την εταιρεία Super Market Παμβώτις – Υιοι Δ. Κρανά

Ολοκληρώθηκε το επενδυτικό prοject του καταστήματος 560τ.μ. που είχαμε αναλάβει στην Καλουτσιανή Ιωαννίνων για την εταιρεία Super Market Παμβώτις – Υιοί Δ. Κρανά. Στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουμε επιμεληθεί τον σχεδιασμό του στησίματος ραφιών και ψυγείων και έχουμε προμηθεύσει τα ψυγεία, τις καταψύξεις (από το εργοστάσιο της Kaplanlar) το σύστημα ράφιων, καθώς και όλο τον υπόλοιπο απαραίτητο εξοπλισμό. Έχουμε πραγματοποιήσει την εγκατάσταση των ψυγείων, των καταψύξεων και του συστήματος ραφιών. Τέλος έχουμε δημιουργήσει το προϊοντικό πλανόγραμμα του καταστήματος και έχουμε επιμεληθεί την τοποθέτηση των προϊόντων στα ράφια.

Δείτε φωτογραφίες από το κατάστημα.

Νέο κατάστημα στον Αμάρυνθο Εύβοιας

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του καταστήματος 210τ.μ. που είχαμε αναλάβει στον Αμάρυνθο Εύβοιας. Το κατάστημα σχεδιάστηκε από την αρχή και τώρα διαθέτει νέα ψυγεία self service, ψυγεία βιτρίνες κοπής αλλαντικών / τυροκομικών, inox ψυγείο πάγκος φέτας, inox πάγκους και λάντζες καθώς και νέο σύστημα ραφιών, μαναβική, κάβα και ταμεία.

Δείτε φωτογραφίες από το κατάστημα.