Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα 211 01 44 854 - 211 01 26 608

English Ελληνικά     

2M Hellas
εξοπλισμός & υπηρεσίες


Ο συνεργάτης σας σε 360 μοίρες

Η εταιρεία
Η Kaplanlar είναι μία εταιρεία με μεγάλη ιστορία επιτυχούς ανεφοδιασμού του χώρου της λιανικής αγοράς. Διαθέτει εκτενή γνώση στην παραγωγή ψυκτικών μονάδων για επαγγελματική χρήση. Κάνει το καλύτερο ώστε να κρατάει την ποιότητα σε υψηλά επίπεδα και να παρέχει στην αγορά προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον. Η Kaplanlar αντιμετωπίζει και τους πελάτες και τους υπαλλήλους της ως συνεταίρους, και ο στόχος της είναι το κέρδος όλων των συνέταιρων της, συλλογικά.

Ηθική
Οι ηθικές αρχές μας απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε και θέτουν τα πρότυπα των όσων παρέχουμε στους πελάτες μας. Ο στόχος μας είναι η παραγωγή προϊόντων που συνδυάζουν χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας με υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Ποιότητα
Η ποιότητα των προϊόντων μας δεσμεύεται από τις αρχές της επιχείρησής μας. Προστατεύουμε το εμπορικό σήμα μας εξελίσσοντας συνεχώς τα προϊόντα μας και θέτοντας συνεχώς υψηλότερα πρότυπα.

Αποτελεσματικότητα
Αυξάνουμε την αποτελεσματικότητα της δραστηριότητάς μας μειώνοντας το κόστος της. Η δύναμη μας βρίσκεται στη δυνατότητα μας να οργανώσουμε μια αποτελεσματική γραμμή παραγωγής, όπου οι πόροι μας και η χρηματοδότηση είναι ίσοι με την τρέχουσα ικανότητα μας.

Υπευθυνότητα
Τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ποιότητα, που παρέχονται από τα πιστοποιητικά ISO 9001, ISO 14001, GOST, Stankosert, TUV - CE.

Δημιουργικότητα
Στην δουλεία μας πιστεύουμε ότι ο συγχρονισμός είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό. Όσο αποφασιστικότεροι είμαστε, τόσο πιο κοντά φτάνουμε στο όραμά μας. Στα αιτήματα των πελατών μας ανταποκρινόμαστε άμεσα και με δυναμική. Έχουμε μεγάλη προσαρμοστικότητα και αλλάζουμε την επιχειρησιακή στρατηγική μας ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά. Ο επιχειρησιακός σκοπός μας δηλώνει ότι για να πετύχει απαιτείται να είμαστε δυναμικοί στη διαδικασία παραγωγής και να ακούμε τα σχόλια των υπαλλήλων και των πελατών μας.