Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα 211 01 44 854 - 211 01 26 608

English Ελληνικά     

2M Hellas
εξοπλισμός & υπηρεσίες


Ο συνεργάτης σας σε 360 μοίρες

Η φιλοσοφία μας


        2M Hellas είναι μια καινοτόμος εταιρεία, συνεργάτης στην επένδυση σας, στον χώρο του εμπορίου ειδών super market στην χώρα μας.

        Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στην πεποίθηση ότι η εφαρμογή προηγμένων επιστημονικά και τεχνολογικά λύσεων στην αγορά των ειδών super market, μπορεί να συνδυαστεί με το χαμηλό κόστος αγοράς της λύσης. Η βάση για την επιτυχία μας στο χώρο, επιτυγχάνεται με την λειτουργική ανάπτυξη του πελάτη, μετά την επένδυση, με την θεαματική βελτίωση της οργάνωσης της επιχείρησης του.

        Σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε κάθε επιχείρηση του χώρου, με σκοπο να είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης της, πριν την επένδυση, κατά την εφαρμογή της λύσης αλλά και μετά την επένδυση για να εξασφαλιστεί η άριστη λειτουργία και ανάπτυξη της.

        Δεν θέλουμε να είμαστε απλοί προμηθευτές για τους πελάτες μας, αλλά έμπιστοι συνεργάτες!

        Θέλουμε η δουλειά μας να αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη υγιών επιχειρήσεων, που επιτυγχάνουν γρήγορη απόσβεση της επένδυσης τους και μεγάλη ανταποδοτικότητα για τα κεφάλαια που επένδυσαν.

        Θεωρούμε ότι το ρίσκο της ανάληψης μιας επένδυσης δεν πρέπει να προκαλεί φόβο στους επενδυτές, για το ενδεχόμενο η εμπιστοσύνη προς τον προμηθευτή τους, να τους οδηγήσει προς την πληρωμή περισσότερων χρημάτων από ότι πρέπει, με αβέβαια αποτελέσματα.

        Η εταιρεία μας θέλει να δείξει στην αγορά και σε κάθε υποψήφιο πελάτη, την σημασία της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης, που μπορεί να καλλιεργηθεί στην σχέση επενδυτή με τον συνεργάτη του, που αναλαμβάνει την υλοποίηση της επένδυσης. Γι' αυτό για εμάς, κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε είναι ένα στοίχημα καθιέρωσης στην αγορά και κάθε πελάτης, είναι ένας ακόμη συνεργάτης μας, του οποίου η επιτυχία είναι ο στόχος μας.