Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα 211 01 44 854 - 211 01 26 608

English Ελληνικά     

2M Hellas
εξοπλισμός & υπηρεσίες


Ο συνεργάτης σας σε 360 μοίρες

Συνεργασία σε 360 μοίρες


        Η 2M Hellas είναι μια καινοτόμος εταιρεία, συνεργάτης στην επένδυση σας, στον χώρο του εμπορίου ειδών super market στην χώρα μας.

        Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στην πεποίθηση ότι η εφαρμογή προηγμένων επιστημονικά και τεχνολογικά λύσεων στην αγορά των ειδών super market, μπορεί να συνδυαστεί με το χαμηλό κόστος αγοράς της λύσης. Η βάση για την επιτυχία μας στη αγορά, επιτυγχάνεται με την λειτουργική ανάπτυξη του πελάτη, μετά την επένδυση, με την επίτευξη θεαματικής βελτίωσης της οργάνωσης της επιχείρησης του.

        Σκοπός μας είναι να είμαστε ένας αξιόπιστος και εξειδικευμένος συνεργάτης δίπλα στους πελάτες μας κατά την εφαρμογή της λύσης, αλλά και μετά το τέλος της διαδικασίας για να εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

        Προσφέρουμε την συνεργασία μας σε όλο το φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών, που απαιτούνται για την κατασκευή ενός καταστήματος λιανικής ή μιας αποθήκης logistics στην αγορά των ειδών super market και βασίζουμε την εξειδίκευση μας σε επενδύσεις στην αγορά ειδών super market και όχι στην παροχή μιας περιορισμένης επιλογής λύσεων.

        Η εξειδίκευση στο χώρο των ειδών super market, μας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουμε λύσεις και προϊόντα, οι οποίες στοχεύουν στη δημιουργία μιας βιώσιμης και επιτυχημένης επιχείρησης και όχι μόνο στην προμήθεια «κάποιου» εξοπλισμού.

        Η δουλειά μας κρίνεται από την συνολική επιτυχία της επιχείρησης και όχι μόνο από την επιτυχία σε μια φάση της επένδυσης!

        Γι'αυτό, παλεύουμε για να προστατεύσουμε το συμφέρον της επιχείρησης σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας, μιας συνεργασίας σε 360 μοίρες.


        Η ποιότητα της δουλειάς μας οφείλεται στη βαθιά γνώση του χώρου, η οποία μας επιτρέπει να προσφέρουμε τις ποιοτικότερες επιλογές, ανάλογα με το κόστος το οποίο έχει προϋπολογίσει ο πελάτης μας. Η 2M Hellas συνεργάζεται με μερικές από τις πιο καινοτόμες εταιρείες του χώρου των συστημάτων ραφιών και επαγγελματικής ψύξης, διασφαλίζοντας την παροχή μιας ευρείας γκάμας επιλογών στον πελάτη, στο χαμηλότερο κόστος!

        Η δουλειά μας στην προμήθεια του επαγγελματικού εξοπλισμού διέπεται από την πεποίθηση ότι η επιτυχία κρίνεται από την παροχή λύσεων, που να συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται από τον πελάτη, με τα ασφαλέστερα εχέγγυα για την μελλοντική τους απόδοση. Η βαθιά γνώση της τεχνολογίας στην επαγγελματική ψύξη και κατάψυξη, μας έχει βοηθήσει να βρούμε και να προτείνουμε λύσεις, οι οποίες προσφέρουν τις χαμηλότερες δυνατές καταναλώσεις ενέργειας με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών.

        Επίσης, παρέχουμε στους πελάτες μια ευρεία γκάμα προϊόντων εξοπλισμού για το στήσιμο ενός μοντέρνου σημείου πώλησης σε συνεργασία με τις πιο δυναμικές εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας μας επιτρέπει να προσφέρουμε απεριόριστες επιλογές στο στήσιμο του super market.

        Έτσι, προσφέρουμε συνεργασία σε 360 μοίρες με 100% εξειδικευμένες λύσεις για καταστήματα super market.