Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα 211 01 44 854 - 211 01 26 608

English Ελληνικά     

2M Hellas
εξοπλισμός & υπηρεσίες


Ο συνεργάτης σας σε 360 μοίρες

Η εταιρεία μας


        Άρχισε σαν ιδέα, εξελίχθηκε σε μια άρτια οργανωμένη επιχείρηση και αποτελεί σήμερα δυναμικό συνεργάτη των επιχειρήσεων εμπορίας ειδών super market.

        Αυτή είναι η 2M Hellas, μια εταιρεία, η οποία έχει ως στόχο να αποδείξει στην ελληνική αγορά τα πολλαπλά οφέλη των συνεργασιών. Να καταδείξει τα πλεονεκτήματα της οριζοντιοποίησης στην οργάνωση των επιχειρήσεων σε εργασίες, που δεν αφορούν την πρωτεύουσα δραστηριότητα τους.

        Στο χώρο των super market, είτε μια μικρή είτε μια μεγάλη εταιρεία του χώρου, απαιτείται να είναι εξειδικευμένη στην μεσιτεία, στην αρχιτεκτονική και στην μηχανολογία!

        Εμείς λέμε ότι μια εταιρεία super market πρέπει να ασχολείται κάθε μέρα με το εμπόριο και να προσπαθεί να βελτιώνεται συνεχώς για να εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες της.

        Κι αυτό γιατί η 2M Hellas έχει την τεχνική εξειδίκευση και βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση των πιο σύγχρονων λύσεων για τον εξοπλισμό ενός σύγχρονου super market. Έτσι, έχουμε μάθει πως η διαφορά στην λειτουργία και το κλειδί για την επιτυχία ενός σημείου πώλησης βασίζεται στην καινοτομία, την εμφάνιση και την αποτελεσματικότητα του εξοπλισμού του.

        Οι εξοπλισμοί super market και τα ψυκτικά συστήματα μπορούν να το καταστήσουν ένα χρήσιμο εμπορικό εργαλείο για τον επιχειρηματία, αλλά μπορεί και να προκαλέσουν προβλήματα στην λειτουργία της επιχείρησης.

        Η 2M Hellas αναλαμβάνει να στήσει ένα δυναμικό, σύγχρονο και λειτουργικό κατάστημα σε συνεργασία με τον επιχειρηματία, αναλαμβάνοντας συνολικά την επένδυση σε εξοπλισμό.

        Ο επιχειρηματίας δίνει το περίγραμμα του στόχου, τα μέσα για την επίτευξη του και η εταιρεία μας αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας το εγχείρημα, με βαθιά τεχνογνωσία στο χώρο του super market και εμπειρία στο στήσιμο σημείων λιανικής πώλησης.

        Η επιτυχία της εργασίας της 2M Hellas δεν κρίνεται μόνο από την καλή λειτουργία του εξοπλισμού, αλλά από την συνολική επιτυχία του σημείου πώλησης.

        Δεν πουλάμε μόνο τα ράφια ή τα ψυγεία για να μας ενδιαφέρει μόνο το κάθε τμήμα ξεχωριστά, αλλά η εφαρμογή μιας συνολικής λύσης για το στήσιμο ενός λειτουργικού καταστήματος.

        Παράλληλα, η εταιρεία μας προσπαθεί να βρίσκει λύσεις στον εξοπλισμό, οι οποίες συνδυάζουν το χαμηλό κόστος κτήσης με το χαμηλό κόστος λειτουργίας και τη χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

        Η συνεχή μας ενασχόληση με την αγορά του εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, μας επιτρέπει να βρίσκουμε νέες τεχνολογίες, να τις παραμετροποιούμε και τις εφαρμόζουμε στην ελληνική αγορά, προσφέροντας καινοτομικές προτάσεις σε επιχειρήσεις Super market κάθε μεγέθους.

        Επίσης, η συνεχής ενασχόληση μας με το στήσιμο καταστημάτων, μας βοηθάει να βρίσκουμε λύσεις γρήγορα και αποτελεσματικά σε κάθε πιθανό πρόβλημα, το οποίο μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια της επένδυσης και σε κάθε της στάδιο.

        Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας είναι τα συστατικά με τα οποία διαμορφώσαμε ένα σημαντικό φάσμα υπηρεσιών, τα οποία παρέχουμε σε εταιρείες super market. Από το σχέδιο στησίματος του καταστημάτος (lay-out), το προϊοντικό πλανόγραμμα, εμπορικές συμβουλές έως συμβουλές οικονομικής διαχείριησης και χρηματοοικονομικές μελέτες.

        Έτσι, έχουμε διαμορφώσει ένα συνδυασμό υπηρεσιών και προϊόντων με στόχο να καλύψουμε κάθε ανάγκη και επιθυμία, που έχει ένας επιχειρηματίας είτε για ένα νέο σημείο πώλησης είτε για μια ανακαίνιση παλαιού καταστήματος.

Όταν επιλέγεις συνεργάτη, συνδυάζεις δυνάμεις για να εξασφαλίσεις τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.

Όταν θέλεις να στήσεις κατάστημα super market επιλέγεις ως συνεργάτη, την πιο πρωτοποριακή εταιρεία του χώρου, την 2M Hellas.